HENDIMÉDI

HENDIMÉDI
Egyiptomban kínálta így portékáját egy arab árus: this is all "hendimédi". Kedves mondásunk maradt azóta is.

2012. november 5., hétfő

Tündérbogyó, ahogy én látomHol volt, hol nem volt, volt egyszer egy Palkó babám. Emlékeztek még rá? Tavaly Marcsival láthattátok, öltöztethetős baba ő is, barna ruháin mutattam be a festős blogomon a színkeverést. Palkó egy nagyon kedves családhoz került. Nemrég kaptam hírt róla, egy levelet, amelyben többek között ez állt:

"Palkó nagyon unatkozik már egyedül. Azonkívül februárra várjuk a kistestvért, tehát még egy érv amellett, hogy Palkónak is testvére szülessen.
Ezúttal lánybabára fáj a fogunk. Nagyon tetszik nekem a Marcsibabád, de nagyon megfogott Lilla és Tündérbogyó is. ùgy képzelem, hogy Palkó testvérének a fáját ebböl a két babából faragták".

Hogy újabb öltöztetős babát nem tudok most készíteni, ez teljesen világos volt, de valahogy meg szerettem volna oldani Palkó helyzetét. Az egyedüli megoldás az lett, hogy Marcsi utazik oda, Marcsi, akitől nem nagyon szerettem volna megválni, de minthogy a molyoktól légmentesen elzárva várta a szebb napjait, hát mégis úgy döntöttem, odaadom. Nemsokára bemutatom Marcsit, és főképp új ruháját, de először is a kis Tündérbogyóját, aki, a család beleegyezésével, hendimédis, és nagyon strapabíró testbe költözött. 


Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails