HENDIMÉDI

HENDIMÉDI
Egyiptomban kínálta így portékáját egy arab árus: this is all "hendimédi". Kedves mondásunk maradt azóta is.

2012. október 15., hétfő

Csaba királyfi


Ő Csaba, egy igazi Csaba királykisfiú keresztelőjére készült baba. 
Amikor egyik legkedvesebb barátnőm meghívott a kicsi fia keresztelőjére, gondolkodóba estem, milyen ajándékot is találjunk ki. Nemezelni mostanság egyéb elfoglaltságaim mellett nincs időm... pedig már nyár eleje óta tervezem a nagy őszi visszatérést. Kár lenne felhagyni a blogírással, a nemezeléssel pedig ugyanvalóst. Azzal mondjuk egyrészt azért sem tudnék, mert ez egy ilyen belső kényszer, kicsinyke bogár, ami nem hagy engem nyugodtan nem nemezelni, másrészt meg... több karácsonyfa alá is várják már a babáimat.
A rendeléslistát ezennel sajnálatos módon le kell zárnom, de nagyon remélem, az eddig megrendelt babák még épp idejében el fognak készülni.
Szóval igen, ott tartottam, hogy ő Csaba, meg hogy akármennyire is tűnt úgy, hogy esélytelen elkészülnie, csodálatos módon meglett. Ennek több okból is nagyon örültem, de önző módon magam miatt a legjobban: karjai és lábai végre jól kimasszírozták tenyeremből a sok felgyülemlett... mit is? Mondjuk problémákat, görcsöket meg gátakat. Mert erre is jó a nemezelés. A babakészítés meg különösen gyógyít.

2 megjegyzés:

Tipitá írta...

Nagyon aranyos!

Móni írta...

Köszi, Tipitá!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails