HENDIMÉDI

HENDIMÉDI
Egyiptomban kínálta így portékáját egy arab árus: this is all "hendimédi". Kedves mondásunk maradt azóta is.

2010. július 13., kedd

Ó, ó, bocsánat... és Minimum Party

Megírtam a tábori beszámolómat, és aznap nem működött rendesen a megjegyzésküldés. Később előkerültek, mind, sorban, de én közben beállítottam a megjegyzésmoderálást. És el is felejtettem. A megjegyzéseket pedig nem kaptam meg e-mailben.
Kissé csodálkoztam, hogy nem ír senki semmit a madárhoz, de hát gondoltam, nyaraltok, jobb dolgotok van, meg különben is, volt már egy nagyon hasonló madaram...
Ma vettem észre, véletlenül, a szemem sarkából, hogy 23 megjegyzés vár moderálásra.
A moderálást kikapcsoltam, és többet ilyent nem teszek. Bocsánat, mindjárt válaszolok mindenkinek...


De addig is, egy rövidke reklám, mégpediga Minimum Partyhoz, ahová én még sosem jutottam el, de ahová mindig is szerettem volna.
És ez is összejön az idén: én fogom vezetni a nemezműhelyt. Nagyon boldog vagyok, nagy feladatnak érzem, és nagy kihívásnak is. Az idei tábor a káosz köré szerveződik, és így szól az én műhelyleírásom:

Ebben a műhelyben az anyagi világ káoszából kiindulva alkotjuk meg saját, illetve közös tárgyainkat. Azt tapasztalhatjuk meg, hogy különböző anyagok (ritka szövésű textilek, fonalak, csipkék, gyöngyök, kavicsok, fadarabok) hogyan nemezelődnek a gyapjúszálak közé, és a tárgy hogyan teremti meg saját rendjét a szavakon innen. Hozd magaddal kincseidet, emlékeidet, készítsünk számukra zsákot, zsebet, kacsalábat!

A Minimum Party egy összművészeti alkotótábor, bővebb infóért nézzetek szét a honlapon: www.minimumparty.org.

Én már nem csodálkozom azon, hogy milyen egybejátszások és véletlen fordulatok épülnek egymásra az életemben: csak hálásan gondolok arra, aki odafentről segít, és Rátok, akik olvastok, biztattok, és kommenteltek. És Inge Eversre, akiről régebben sokat olvastam, és akivel a magyarlukafai táborban végre találkozhattam, tanulhattam tőle, és akire gondolva írtam meg a műhelyleírásomat...







7 megjegyzés:

Aledi írta...

Gratulálok a műhelyvezetéshez, majd mutasd meg milyen csudadolgok születnek.
A megjegyzés moderálással én is jártam így :)

Móni írta...

Köszi, Aledi! Feltétlenül megmutatom :)))
Megnyugtató, hogy te is jártál így :D

katafolt írta...

Nemrég nálam is így volt a megjegyzésekkel. Pedig naponta jártam az irányítópulton, meg is gyanusítottam a bloggert, hogy rejtegette,aztán mégis megmutatta őket :)

Gratulálok, és jó időt, jó tanjtványokat kívánok !

Ottis írta...

Ügyes vagy!És milyen jó, ha az embernek 23 hozzászólása van, milyen jó érzés... Szóval jó dolog ez a blog, persze nem csupán ezért!

Móni írta...

Ottis, Kata, köszönöm, és remélem, megbirkózom a feladattal...
Ottis, igen, az ilyen dolgok nagyon jól esnek :)

Névtelen írta...

Kis ugyes!!!!!
Fanatisztikus ez a tabori muhelytvezetes, es ha valakinek, akkor neked biztosan ott a helyed, azt viszont sajnalom hogy nem jossz velunk a Benedek mezore.
Szep munkakat es lelkes munkatarsakat,feltoltodest es sok sok sikerelmenyt kivanok Neked!
Melinda

Móni írta...

Köszi, Melinda!
Én is nagyon sajnálom azt a tábort... és azt a nagyon jó társaságot.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails