HENDIMÉDI

HENDIMÉDI
Egyiptomban kínálta így portékáját egy arab árus: this is all "hendimédi". Kedves mondásunk maradt azóta is.

2010. augusztus 23., hétfő

A művész keze - játék

Makay Anikó játékot hirdetett, amely nagyon megtetszett nekem is. Annyira, hogy végig sem olvastam figyelmesen a felhívást, máris elkészítettem a kollázsomat. Így történt, hogy az én "pályaművem" csak kéz-fényképekből áll (jó, csak szinte). No, nem művészek kezei, csupán az enyémek, amint alakítom a nemeztárgyaimat.


A nemezelés számomra éppen azért különlegesebb más technikáknál, mert benne a kéz játéka elsőrendű szereppel bír. Nemcsak a mozdulatokkal alakítom az anyagot, hanem a tenyerem melegével is.
Ha neked is megtetszett a játék, készíts hasonló kollázst, bővebb infó, a csodaszép nyeremény és a többi jelentkező alkotása Anikó blogján nézhető meg.

3 megjegyzés:

Makay Anikó írta...

Szia Móni, üdv a játékban!
Ennyi kezet egyszerre, nahát! Szerintem még a tenyered melege is átjön az összeállításodban!

Mák írta...

Nagyon tetszik a kézkollázsod, szuperek a képek, amúgy is szeretem a végeredményt amit készítesz:D:D:D ( szóval valahol elfogult is vagyok!)...nálam egyetlen egy fajta tudná lekörözni szerintem most ezt az egy kerámikus agyagos keze lehet:D:D:D:D...Gratulálok!

Móni írta...

Köszönöm, Anikó :))).
Mák, neked is, és teljesen megértem az elfogultságodat :D. Ja és külön köszönet azért, hogy velem sem vagy teljesen elfogulatlan :)))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails