HENDIMÉDI

HENDIMÉDI
Egyiptomban kínálta így portékáját egy arab árus: this is all "hendimédi". Kedves mondásunk maradt azóta is.

2010. december 11., szombat

Blogszülinap, toplista és boldogság

Nagy nap van ma, örökbe megy Fruzsina, aki eleddig a legkisebb babám. Hogy kit választ, az is kiderül nemsokára.
De először is köszöntöm a sok-sok új olvasót, illetve facebook-os rajongót, akik a játék kapcsán találtak rám.

És köszönöm azt a sok-sok szívmelengető megjegyzést, amit a játék kapcsán írtatok nekem. Elmondhatatlanul boldog vagyok, hogy ilyen sokan jelentkeztetek, és ilyen lelkesen soroltátok, mik is voltak a kedvenc hendimédi-nemezeitek. Igen, jól láttátok, hagyományos toplista nem készülhet ezekből a válaszokból, de igaziból nem is ez volt a cél: csak kíváncsi voltam, hogy milyen típusú nemezeim tetszenek leginkább, és hogy melyek azok a konkrét tárgyak, amelyek nyomot hagytak emlékeitekben, és ha a nemezeimre gondoltok, egyből beugranak (no jó, valószínű néha puskáznotok is kellett, erről árulkodik az utóbbi 3 hétben igencsak megnövekedett oldalbetöltések száma is).

Az első helyen a kategóriák közül a babáimat említettétek, mint kedvencet, ezen meg igazán nem csodálkozhatom, hiszen eddigi megrendeléseim nagy százaléka is a babákra vonatkozott. És amelyek a legkedvesebbek voltak számotokra:

az angyal-baba (9), Bronzi és a Bronztulipános (7), Marcsi (6), az elefántos (ebből kettő is volt, de mivel nem tudom, melyikre szavaztatok, így 5), az oroszlányos (4), a lovas királylánybaba(3), a mákos (3), valamint a madaras, a csodafás, a macilány, a cicás baba, Rozi, a babás baba, a csigás és a csirkés baba.

Második legkedvencebbek a párnák, mesepárnák lettek, és ezen a kategórián belül legtöbben nagy meglepetésemre a szörnypárnát (9) jelölték meg kedvencnek,


a többi, ami még eszetekbe jutott: a házikós (4),

a csigás, a lovas és a helikopteres nyúl (2), valamint a táltos paripás, a cicás, a tulipános-királylányos, a vitorlás, az oroszlános, az örmény mintás, a bárányos és a gombás párna.

Harmadjára a faliképeket, név szerint pedig a királylányosakat, királyfisakat,

a macskacicót, a Szent László legendáját, a buszost, az ölelést, a boszorkányost, a királyfist és a békalányost említettétek.

További kedvencek: a napraforgó (4),


a nemezházikó és lakói, a nyulak, a lepkeszárny, a sálak, ékszerek, a tulipános táska, az egykori sorstárgy, a "Gombóc Artúros nyakék", valamint a boszorkánygardrób, a kunkori orrú cipőcske és a kalap.


És hogy kié lesz Fruzsi? Azt mondta, a 1oo. versenyzőé. És hogy lesz a 99 jelentkezőből éppen 1oo?
Nemsokára elárulom...

3 megjegyzés:

hanga írta...

Nehéz a dolgaidból KEDVENCET választani :)
"Nagyon nehéz dolga volt a 'zsűrinek'" :)

á írta...

annak idején ha jól emlékszem nem nyilatkoztál túl pozitívan a szörnypárnáról. nekem nagyon tetszett már akkor is. most a szavazáson is egyik kedvencemként őt jelöltem, és úgy néz ki más is osztotta a véleményem ennek örülök.
és ANNYIRA szeretnék nyerni, hogy csak na (hogy fiam szavaival éljek).

Móni írta...

Hanga, minden bizonnyal... leginkább kíváncsiságból kérdeztem rá erre.
á, tényleg meglepő volt, hogy ilyen nagy sikere van a szörnypárnának. Ez egy kísérleti darab volt, és nem igaz, hogy nem tetszett nekem, de valahogy idegen volt számomra a stílusa. Valami nagyfiús cuccot akartam készíteni, és ez ellentétben állt azokkal a csupa bűbáj mesefigurákkal, amelyeket mostanig nemezeltem.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails